torsdag 22 oktober 2009

7 sorters rosor i en och samma flaska

Jo Malone är hudterapeuten som blandade egna väldoftande badoljor som hon gav till sina kunder. Kunderna blev stormförtjusta och efterfrågan på oljorna blev stor, så stor att hon efter ett tag öppnade egen butik med allsköns "luktegott" som parfymer, doftljus, schampon, doftoljor och tvålar. En butik blev snart fler och 1999 öppnade hon en flaggskeppsbutik på fashionabla Sloane Street i London. Självklart har hon även en egen hudvårdsserie i stilrena ursnygga burkar och förutom färdiga parfymer att sniffa på kan du även få en skräddarsydd doft som passar just dig.

För att stödja bröstcancer-forskningen kommer Jo Malone skänka en del av försäljningen av doften Red Roses. Red Roses är en blandning av sju olika sorters rosor och finns som parfym och badolja. Tyvärr verkar det som att det kräver ett skutt över till England närmast för att få tag i Jo Malones väldoft, så det blir till att stretcha lite och värma upp och ett, två, tre - hopp!

2 kommentarer:

  1. Synd att inte den finns i Sverige. Det låter ju underbart med hela 7 sorters roser och jag som älskar roser. Ha det fint.

    SvaraRadera
  2. Visst är det synd!
    Ha det fint du med!
    Kramen

    SvaraRadera