onsdag 29 december 2010

Klantarsle!

Grrrr! Såååå typiskt! För ett par veckor sedan skulle jag ut på partaj (Ladies Night - hur kul som helst!) och rusade runt i badrummet för att göra det sista med sminket, rafsade åt mig glosset i farten för att stoppa ner det i väskan men tappar det i stället i det stenhårda klinkersgolvet. Klonk! lät det och när jag tog upp det hade flaskan gått rakt av precis nedanför korken.

Som tur var så är jag en liten hamster som samlar på mig diverse pryttlar som kan vara bra att ha som till exempel små burkar som det varit creme-prover i. Efter en stunds letande så hittade jag en passande burk och så var det bara att hälla över glosset i den. Ta-da! Glosset som nästan var fullt räddades och fick följa med ut och sjunga och dansa.

Ladies Night var för övrigt jättekul, jag fick veta dagen innan att jag skulle gå och hade inte hunnit bygga upp några förväntningar eller ens ta reda på vad det var ordentligt. Jag är ju en gammal synthbrutta så Elvis-medleyn är väl inte riktigt vad jag går igång på, men alla var så himla proffsiga och duktiga så fast det inte var min musiksmak så var det jättekul och bra och även jag trallade med i några gamla hårdrocksdängor. Det var min man och hans kompisar som ville överraskade sina fruar och köpt biljetter, vi fick bara veta att vi skulle göra något det datumet och att vi skulle klä oss fint. Thanks honey, lööööv you!

6 kommentarer:

 1. Jag sparar också på alla små burkar... för man vet aldrig när man kan behöva en. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag spar också burkar, har dock aldrig behövt någon. Än... ;)

  SvaraRadera
 3. Roligt att det blev en bra kväll med brudarna! Typiskt med glosset, det är ju alltid något som strular när man ska iväg!
  Gott slut till dig!

  SvaraRadera
 4. Småburkar är grejen! Perfekt att pytsa över krämer och sånt i. Bra till resor också.

  SvaraRadera
 5. Marika - Precis!

  Lillasyster - Snart så... ;)

  Malin - Gott slut till dig med!

  Kerstin - Ja, så knäppt den gick sönder...

  Ninni - Ja de är alltid bra att spara! :)


  Gott nytt år på er sötisar!

  SvaraRadera