torsdag 30 december 2010

Nyårsförberedelser...

Förberedelserna inför morgondagens nyårsfirande är i full gång. Kroppen har scrubbats från topp till tå - inga gamla hudceller får följa med till 2011 inte, fötterna har filats, de igenvuxna hålen i örsnibbarna har tryckts ut (Aaaj!) och kläder, smycken och skor har valts. Vad tror ni om den här kombinationen:

Svarta gnistrande örhängen, julklapp från mamma för ett par år sedan.Armband med svarta gnistrande kulor, present av mamma.


Nyinköpt klänning från Saint Tropez som döljer valkarna runt magen. Jag fick barn för två år sedan och magen putar fortfarande ut som om jag är i 3:e månaden och jag har bara gått ner ynka ett kilo sedan jag kom hem från BB. Suck, någon som har något bra tips för att bli av med sin baby weight? Första steget kanske är att dra ner på julgodiset förståss...


Detalj av klänningen. Kontraster av lite gullegull och ryschepysch runt halsen och armarna och lite tuffare nitar på bröstet - me like!


Mina favvoskor från Marc O'Polo, 8 år gamla men knappt använda eftersom jag får så sabla ont i fötterna av dem. Men jag älskar dem, de är så fiiiina att de får stå framme året runt så jag kan se dem varje dag och jag blir lika glittrande glad varje gång jag får syn på dem. Min tvåårige lille Hampus tycker också att de är väldigt fina och gillar att spatsera runt i dem här hemma...Sminket tänkte jag skulle bli lite sotiga ögon i mörkgrått och röda läppar. Tror ni det blir bra? Nyåret kommer jag att skåla in på syrrans balkong med utsikt över hela stan och alla fyrverkerier. Vad ska ni själva hitta på för sköj imorgon?

Gott slut sweeties!

5 kommentarer:

 1. Det ser ut som en jättefin kombination! Sminket låter också bra!

  Jag också precis skrubbat, packat in, lackat tår mm. Det är nog många som gör det ikväll =)

  Vi ska ha gäster här, det blir en hyfsat avancerad fest men vi ordnar det mesta tillsammans eftersom min sambo är fortfarande trött efter olyckan i höstas. Det ska hur som bli väldigt kul med riktig fest!

  SvaraRadera
 2. Du kommer bli strålande vacker! :) Klänningen är supersnygg!

  SvaraRadera
 3. Såååååååå fin!

  Hälsa syrran och GOTT NYTT ÅR!!!

  Mogen kvinna

  SvaraRadera
 4. Ok. Du har lagt ribban på den nivån. Inga mysbyxor för min del då... :)
  /Söff

  SvaraRadera
 5. Kerstin - Ta hand om varandra, hoppas att ni får roligt!

  Malin - Du är för rar du! :)

  Mogen kvinna, aka mamma - Puss min fina lilla mamma och gott nytt år!

  Söff - På med lilla klänningen nu så ses vi vid 6!

  Gott nytt år!

  SvaraRadera