torsdag 5 november 2009

Bioline Desense - nyhet för känslig hud

Italienska salongsmärket Bioline har utvecklat hudvårdsserien Desense avsedd för hyperkänslig, röd och irriterad hud med cuperoser (mycket ytliga, tunna blodkärl som gör huden röd och känslig). Serien är fri från allergener och parabener och består av ett lugnande serum och två 24h-cremer - en för normal/känslig och en för torr/känslig.

Huvudingrediens i serien är GPI (Glycerophosphoinositol) som utvinns ur solroslecitin. GPI gör att utsöndringen av irriterande fettsyror minskar vilket gör att inflammationsprocesser i huden hindras att uppstå. GPI återuppbygger också fosfolipiderna och ceramiderna som är viktiga byggstenar i huden och hjälper till att upprätthålla hudens naturliga skyddsbarriär.

Förutom att stärka hudens barriärfunktion och göra den mer moståndkraftig, hjälper Desense-serien till att lugna huden och göra den mindre reaktiv. Serumet och cremerna stärker dessutom ytliga kärl med minskad rodnad som resultat. Det låter som något för oss köldbitna nordbor med vindpinade kinder!

Här kan du hitta en Bioline-salong nära dig.

1 kommentar:

 1. Hejsan,

  Är det något som saknas i din sminkväska, eller vill du prova något nytt?

  Då får du gärna delta i vår utlottning. :) Vinsten består av olika sminkprodukter ifrån Barry M, valfria färger.

  Ha det så gott!
  Goa’ hälsningar/Madeleine och Marie

  http://ia-mias.blogspot.com/search/label/Tävlingar hos IaMia's

  SvaraRadera