tisdag 17 november 2009

Mjuk och go' av Estelle och Thild

I fredags fyllde min lille sjömansgosse ett år! Förutom de obligatoriska presenterna brandbil, pussel och racerbil fick han även Estelle och Thilds "Smoothing Body Oil" av sin hudterapeut till mamma. ("Jag är inte bara hudterapeut, jag är även mamma...") Han håller nämligen på att få tänder och dreglar som en tok så hans kinder blir knastertorra av all saliv som smetas runt... Jag har tidigare smort hans kinder med Dermanords Baby Oil och deras jojobaolja, men det har inte blivit helt bra. Såg Estelle och Thilds babyolja i leksaksaffären när jag köpte hans födelsedagspresenter och slog till. Attans vad bra den var! På en gång blev kinderna babymjuka och go'a igen! Den funkade även finfint till mammans torra ben och pappans torra händer.

Oljan innehåller ekologisk jungfrusolrosolja, ekologisk mandelolja, ekologisk avocadoolja och E-vitamin från sojabönor.

Från början gjorde Estelle och Thild enbart produkter för barn och baby, men har sedan ett tag tillbaka utökat sortimentet med hudvård för vuxna. Produkterna är ekologiska och fria från dåligheter som parfym, parabener och mineraloljor, men fulla av godsaker som mandelolja, sheasmör, blåklintsvatten, neroli, ringblomma och aloe vera.

http://www.estellethild.se/

14 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild på din vackra gosse!!
  Kram Gabriela

  SvaraRadera
 2. Vilken sötnos.

  Jag är nyfiken på Estelle & Thild. Härligt med snällare produkter.

  SvaraRadera
 3. Vad söt han är! Det låter som bra presenter =)

  SvaraRadera
 4. The Fairy God-mother kan intyga att kinderna är härligt mjuka och gosiga!

  SvaraRadera
 5. Ja nu fungerar det igen :) Kan föreställa mig att de växer så de knakar första året, man får ta vara på tiden ordentligt varje dag :)

  SvaraRadera
 6. Linda: Visst stämmer det att de växer så det knakar! Han föddes en månad för tidigt och var liten och tunn, varje morgon de första veckorna såg vi hur han hade vuxit över natten och att hans fingrar blev tjockare och tjockare! Detta året har gått otroligt fort!

  SvaraRadera
 7. Låter vekrligen som något bra. Kan ju även vara något för min dreggelpelle! ;-)

  SvaraRadera
 8. Fåfängan: Rekomenderas varmt till alla dregelpellar, stora som små...

  Rozaleen: Tack, tack! Han är allt mitt lilla gosetroll!

  SvaraRadera
 9. Gud, vilken gullig baby!

  SvaraRadera
 10. Des: Tack, tack, du är med gullig!

  SvaraRadera
 11. deras produkter är så bra =) söt bebis!

  SvaraRadera
 12. Delinda: Visst är de underbara, fina förpackningar är det också. Bebisen hälsar och tackar för lite generat för komplimangen...

  SvaraRadera