lördag 11 september 2010

Dags för maskerad

Nu har Smashbox fina kollektion Masquerade landat i butikerna. Hela kollektionen är limited edition och innehåller sex olika produkter: två gloss - ett rosa och ett nude, två metallicskimrande liquid eyeliners - ett bronsfärgat och ett blå/grön/grått som även kan användas på topparna av ögonfransarna för en häftig effekt, ett krämrouge med inbyggd borste i hylsan för att jobba in rouget i huden med, ett O-gloss i en ny nyans som skiftar från svart till plommon, en palett med höstiga ögonskuggor blandat med några ljusa nyanser och en palett med lystergivande skimrande puder som går åt rosa och champagne.

De två paletterna är så fina att jag svimmar! Jag tycker att det är en kul idé att lägga skuggorna i paletten lite huller om buller som de gjort i stället för att gå enligt färgskalan eller färgintensitet. Masquerade hittar du bland annat på Kicks och på Eleven.
4 kommentarer:

 1. Så fina - skönt att de inte är vare sig pastell eller chockgrälla, utan känns som något väldigt bärbart! Och säger du "nude lipgloss"... ja då kommer jag springandes:-)!

  SvaraRadera
 2. Det är en väldigt fin kollektion! Jag är sugen på skuggorna, men försöker hålla mig...

  SvaraRadera
 3. Underbar kollektion, jag är sugen på paletten med skuggorna! :)

  SvaraRadera
 4. JMElena - Ha, ha, jag är också en nude-tok! :)

  Kerstin o Josephine - Jag var med supersugen på skuggpaletten som verkligen är mina färger men nu har jag bytt hårfärg och då passar de inte alls...

  SvaraRadera