fredag 10 september 2010

Face Of The Day - Brunsot

Hej hopp så var det fredag igen! Idag har jag gjort en brun sotning med den bruna skuggan i TriBrow från Make Up Store. Färgen på den bruna skuggan tycker jag är den perfekta greige-nyansen, alltså en blandning av brunt och grått. Och så hittade jag mitt absoluta favoritläppstift Prophecy från Face som varit borta ett tag och det visade sig att det passade finfint till ögonskuggan! Hurra!


Bas
Foundation: Liquid Mineral Foundation från Youngblood blandat med lite mineralfoundation i pulverform från samma märke för att ge bättre täckning.

Concealer: Touche Éclat från YSL under ögonen och lite duttelutt här och var.

Rouge: Power från MUS.

Puder: Löspuder från Joe Blasco för att fixera basen och ge en sidenmatt yta.


Ögon
Ögonbryn: Mina bryn som är i stort behov av plockning fick sig en omgång med TriBrow från MUS. Jag duttade först lite med en hård snedställd borste i den svarta skuggan och sedan i den mellanbruna för att få till rätt nyans.

Primer: Ögonskuggeprimer från Lumene för att ge skuggan en bra bas och bra fäste. Primern gör också så att skuggans färg kommer fram bättre än om den appliceras direkt på huden.

Jag använde som sagt den gråbruna skuggan i TriBrow idag. Skuggan lade jag över hela ögonlocket och under nedre fransraden och suddade konturen för att göra den mjukare.

Svart kajal från MUS längs både den övre och den undre fransraden som suddades och fixerades med den svarta skuggan från TriBrow. Sedan drog jag kajalpennan innanför fransraden på den sk. vattenlinjen runt hela ögat.

Ögonfransarna fick lite mer svärta av Extreme Resist maskara från Nivea.


Läppar
Läppenna: Wood från MUS.
Läppstift: Prophecy från Face, I love it!!!


På eftermiddagen var jag och klippte mig och fick en heeeelt ny hårfärg, men det får ni se en annan dag för nu ska jag ta mig ett glas vin, äta godis och se en film! Trevlig helg!

7 kommentarer:

 1. Vilken fin sminkning, du ser jättevacker ut!

  Har du kanske färgat håret med lite röda eller guldtoner? Kilar in imorgon och kollar.

  SvaraRadera
 2. Vilken superfin sminkning! Det ska bli kul att se kalufsen sen =)

  SvaraRadera
 3. Carina - Tackelitack! Du är inne på rätt spår...

  Kerstin - Tack skatt! Håll utkik!

  SvaraRadera
 4. Modellsnygg. Supermake och finfin i håret.
  Kram A

  SvaraRadera
 5. Cyt - Tackelitack!

  A - Du är för söt du! Kram tebaks! :)

  SvaraRadera