söndag 5 september 2010

Pärlor för lyster - budget och lyx

Guerlins klassiska lystergivande puderpärlor Meteorites Perles utökades nyligen med ännu en nyans. Svirvla runt en puderborste bland pärlorna och applicera där du vill ha lite mera lyster som till exempel på kindbenen, pannan och dekolletaget. Ett stooort plus är den tjusiga burken och det mysiga ljudet som uppstår när man skakar lite på den. Pärlburken kostar runt 510 kr i butik men finns för runt 420 kr hos Beauty Planet och VivaMondo.

Om du gillar idén med lystergivande pärlor men inte vill lägga ut allt för mycket pengar har The Body Shop ett billigare alternativ - Brush On Radiance för 229 kr. Jag minns sååå väl när TBS lanserade sina pärlor i början av 90-talet. Jag gick då på högstadiet och såg skolans tuffaste tjejer stå och sminka sig vid speglarna vid skåpen. Det var ett högljutt tjoande, tuperande, sprayande, slängande med håret och läppglanssmetande framför de där speglarna och så de där åtråvärda pärlorna som de borstade på med en neonrosa puderborste... Åååh vad jag ville ha de där pärlorna jag med...

8 kommentarer:

 1. Jag har pärlor från Oriflame - pudrigt ljusa toner av vitt och rosa. Ingen aning om pris eller om det fortfarande finns tillgängliga då jag fick dem i present :) Men jag älskar mina lysterpärlor!

  SvaraRadera
 2. SV: Hhhah, tack så mycket!. Jaa nu går vi ju mot mörkare tider så man börjar ladda lite med sminket ;).

  SvaraRadera
 3. Hej Emma
  Vi köpte den där pärl-rougen fron TBS på 90-talet och den tog aldrig slut. Såg faktiskt reliken av den för ett par månader sedan när jag rotade i mammas badrumsskåp. Nostalgi.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Jag minns dem också från högstadiet =) De ser verkligen ut som godis!

  SvaraRadera
 5. Malin - Ååh Oriflame är ju också ett riktigt nostalgimärke!

  Hanna - :)

  Mia - Ha, ha, vilken nostalgi! Snacka om att det var en hype kring de där pärlorna! Alla hade utom jag...

  Kerstin - Visst gör de, de påminner om sådana där godishalsband fast i kulform. :)

  SvaraRadera
 6. Cyt - Ja gör det, jag blev lite sugen jag med! :)

  SvaraRadera
 7. Jag har den längst ner till höger :) Tyvärr har jag svårt att se en större skillnad på mig!kanske använder fel slags borste eller applicerar den på fel sätt

  SvaraRadera