onsdag 1 september 2010

Värmare i höstrusket

Mina stackars frusna fossingar känner att det börjar bli höst och snart räcker det inte med bara raggisar vid kvällarnas soffmys för att hålla dem varma. Såg de här fluffiga, go'a tofflorna på Bluebox som man värmer i micron. Mamma har liknande som jag alltid snor när jag är hemma hos henne, de är såååå sköna så nu ska jag nog köpa mig ett par egna så mina fötter blir glada igen. Finns i vit isbjörnestyle eller rosa cotton candy style för 289 kr.


En ny vetevärmare ska jag också investera i till den kalla hösten eftersom min är så väl använd att den nu börjar få små brända hål där det läcker ut vete. Vetekornen faller ur fodralet och lämnar ett litet spår à la Hans och Greta efter mig i lägenheten. Den här modellen med kardborreband så den sitter på plats runt min onda magen gillar jag. Värmaren har också sydda kanaler så att vetet hålls på plats och inte kasar ner och samlas i ena hörnet. Vetevärmaren finns också på Bluebox och kostar 349 kr.

Mys på i höstmörkret!

3 kommentarer:

 1. Hej! Låter som det är dags för en ny värmekudde nu. :) Om du vill skydda den och hålla den effektiv ska du ställa in en skål med vatten i micron när du värmer kudden. Det gör att veten/kornet håller sig lite fuktigt och kan lagra värmen bättre. Dessutom blir den inte så supervarm just när du micrar då du slipper de små hålen! Fast du kanske redan kunde det knepet.. :)

  SvaraRadera
 2. Tofflorna ser supersköna ut. Själv bor jag i mina Shepherd året om. :)

  SvaraRadera
 3. Wingora - Tack för tipset, visste det redan men min man brukar strunta i vattenskålen...

  Tina - Aaaah, myyyyyys!

  SvaraRadera