tisdag 7 september 2010

Fina penslar från Sigma

Det här penselkitet ovan för 45 dollares från amerikanska Sigma var jag på väg att köpa i somras men backade ur i sista sekund eftersom det var en del penslar i kitet som jag redan har liknande. Sigmas penslar lär hålla samma höga kvalitet och ha samma utförande som MAC:s penlsar men till mycket lägre pris. Nu var jag inne på Sigmas hemsida igen och dreglade lite på kitet och såg då att Sigma nu börjat sälja penslarna styckvis så man kan plocka ihop sitt egna lilla kit. Hurra! säger jag då och tänker nog klicka hem följande små finingar:

Till vänster: Tapered Blending E40 som ska vara bra att applicera skugga i globlinjen och att sudda skarvar med, 9 dollar.

Till höger: Tapered Blending E35, samma funktion som E40, men har en lite mer spetsig penseltopp, 9 dollar.Överst: Large Angled Contour F40, en snedskuren mjuk borste till rouge, highlight och shading, 14 dollar.

Nederst: Foundation F60, foundationborste med syntetborst, 14 dollar.


Är det någon som provat Sigmas borstar och vad tyckte ni i så fall? Dela gärna med er i kommentarsfältet.

8 kommentarer:

 1. Jag har inte testat, men jag är också sugen!

  SvaraRadera
 2. Vill också testa så det blir kul att se vad du tycker!

  SvaraRadera
 3. Jag köpte det stora kitet med 12 penslar. Jag är jättenöjd med allihop.
  Jag har ingen MAC pensel så jag kan inte göra någon jämförelse med dem. / Anette

  SvaraRadera
 4. Kerstin - Jag är supersugen, lite vanskligt dock att köpa osett och inte känt på dem men man får väl lita på experterna. :)

  Honi - Självklart rapporterar jag!

  Anette - Kul att hör att du är nöjd, nu känner jag mig tryggare inför mitt framtida penselköp!

  SvaraRadera
 5. Jag har två kit från Sigma, det med tolv penslar och det rosa resekitet. Penslarna är supertrevliga att använda, men just rougeborsten har jag haft lite "problem med". När man tvättar den (använder alltid brushgarden och låter den torka plant) så är den väldigt spretig och fluffig när den har torkat. Efter några veckor utan användning i brushgarden och lite krämrouge-användande rätta den till sig, men sen är det samma visa igen när jag tvättar den... Annars gillar jag penslarna skarpt och Sigma är enligt min erfarenhet ett bra företag att ha och göra med.

  -Nathalie

  SvaraRadera
 6. Nathalie - Tack för att du delade med dig! Vilken busig rougeborste, det låter som om den behöver tämjas! :)

  SvaraRadera
 7. Jag får hålla med föregående talare.. Jag köpte det kitet med 12 penslar och jag ÄLSKAR dem... Har inte haft några mac heller så jag kan inte jämföra men vilken skillnad mot mina gamla penslar.. Kvaliten tycker jag om.. mjuka och härliga är de och jag som ändå inte haft så många penslar tidigare har faktiskt hittat användningsområden för nästintill alla, och makeupen blir ypperligt lagd nu utan kletiga fingrar och svampar som snor hälften av min foundation.. =)

  SvaraRadera
 8. Anna - Kul att höra! Ja de där svamparna äter ju foundation...

  SvaraRadera