tisdag 5 januari 2010

Grattis på 1-årsdagen Korres!

Nu i dagarna firar det grekiska hudvårdsmärket Korres ett år på den skandinaviska marknaden. Det firar de med att ge 20% rabatt i sin webshop om man knappar in koden Jan 10. Korres har sin grund i homeopatin där man koncentrerar sig på orsaken till problemen istället för att bara behandla symptomen. I deras hudvård finner man aktiva ingredienser från växtriket snyggt förpackade i stilrena flaskor och burkar. Jag har ännu inte testat något från Korres och är otroligt nyfiken både på deras hudvård och deras makeup så jag ska minsann ta mig en titt i webshopen!

Har ni provat något från Korres som ni kan rekommendera?

7 kommentarer:

 1. Wild Rose Lip Butter! JA! Jag älskar mitt, jätteskönt på och fin rodnad färg :)

  SvaraRadera
 2. Tyvärr tycker jag att deras ansiktsprodukter luktar alldeles för starkt, beställde ett provkit och det mesta fick tvättas av fortare än fort igen.

  SvaraRadera
 3. Jag visste inte att de hade en webshop!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset Maria!

  Synd att det var för stark doft för dig Sarajessica, det är aldrig roligt...

  Malin - webshopen är jättebra med full innehållsförteckning på produkterna och tydlig redovisning hur mycket som är naturligt innehåll.

  Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Emma, jag rusade över innan och hittade deras gratis varuprov - det dör man ju inte av att testa. Om Sarajessica tycker att dofterna är för starka så kanske jag ääälskar dem. Jag är doftberoende! :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Svar:
  Hon är sjukt snygg!

  SvaraRadera