torsdag 7 januari 2010

Nyhet som bekämpar både rynkor och acne

Har man mogen hy med både rynkor och vuxenacne har man tidigare nästan fått välja vilket man skulle bekämpa - rynkorna eller acnen, få produkter har täckt in båda besvären tills nu. Nu har nämligen Murad kommit med en nyhet som bekämpar båda problemen. Produkterna i den nya serien innehåller antibakteriellt silver, salicylsyra som löser upp tilltäppta porer och Combucha Collagen Defense som stimulerar kollagenproduktionen och gör rynkor mindre synliga. I den nya serien finns en rengöring, ett serum och en fuktkräm med spf 20.

10 kommentarer:

 1. Jättekul att Murad fått ett litet uppsving i Sverige!
  Har ett lipbalm från dem som smakar "naturligt" men är helt suveränt!

  SvaraRadera
 2. Har inte använt Murad själv, men alla mina hudterapeut-polare som jobbar med Murad är lyriska, så snart blir det nog till att stifta lite närmre bekantskap!

  SvaraRadera
 3. Låter som något för mig! :)

  SvaraRadera
 4. linda/bettieli7 januari 2010 23:18

  vilken bra grej, detta vore inte dumt att testa =)

  SvaraRadera
 5. Många är alldeles lyriska över detta. För ett par månader sen var min klass på hos Scandinavian Cosmetics i Malmö där de demonstrerade bla detta märke. Tyvärr var det slutet av dagen och det var svårt att hålla fokus. Men, ändå ett intressant märke som jag gärna skulle kika närmare på! :)

  SvaraRadera
 6. Så intressant! Kan detta vara något för mig med rynkor och rosacea eller är det bättre att använda Exuviance produkter? Jag längtar efter en mirakelprodukt som ger mig slätare och finare hud!
  Mogen kvinna och lycklig mormor.

  SvaraRadera
 7. Ja visst låter det bra!

  Mamma - jag har ju sagt år dig, fortsätt med Exuviance eftersom den funkar för din Rosacea. Rosacea och acne är ju inte samma sak. Aj, aj, mamma, du skulle låtit bli cigaretterna och solariet på 80-talet, då hade du varit slät som en baby nu! ;)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag är väldigt intresserad av Jan Marini's Bioglycolic cleanser. Finns även ett märke som heter Aqua Glycolic som ska ha ungefär samma innehåll som jan marinis, har du någon erfarenhet av dessa (eller andra liknande) "glycolic produkter"? Vore intressant att läsa om :) Kram Mikaela

  SvaraRadera
 9. Ja, ja, du har rätt som vanligt!
  Kram från rynkig men ändå glad mormor.

  SvaraRadera
 10. Hej Mikaela!
  Har tyvärr ingen erfarenhet av Jan Marinis eller Aqua Glycolics produkter, de syra-märken jag jobbat med är MD och Exuviance. Kan verkligen rekommendera MD, det blir alltid fina och snabba resultat ev det. Jag har skrivit lite allmänt om AHA-syror, de inläggen ligger under AHA i arkivet, får väl ta och knåpa ihop något mer snart då. :)
  Kram från Emma

  SvaraRadera