lördag 9 januari 2010

Kabukis hudvårdsskola

För ett tag sedan fick jag ett erbjudande om att sätta ihop en hudvårdsskola på en sajt för nätkurser. Kursen skulle kosta ca. 300 kr för deltagaren och skulle delas i 70-30. Alltså jag som i så fall gjort allt jobb skulle få 30% och företaget som hade sajten skulle få 70%. Tyckte det var ganska orättvist så jag tackade nej. Idén med en hudvårdskurs var ju i och för sig rätt bra så jag tänkte att jag i stället skulle lägga upp en här på Kabuki, alldeles gratis. Så håll utkik för att hänga med från början, första delen kommer inom kort!

10 kommentarer:

 1. Låter spännande! :D

  SvaraRadera
 2. More power to you, Emma! Det ser vi framemot! =)

  SvaraRadera
 3. Intressant blogg :) Jag skriver också mycket om skönhet i min blogg, med produktrecensioner och mycket annat. Är utbildad frisör och ger även frisyrtips, recept på hemmagjorda hårinpackningar m.m. i bloggen. Rosenseriens produkter är mer än guld värda, älskar deras schampoo och alla andra produkter jag har provat :)

  Dock varvar jag en del, har en väldigt stor passion för matlagning och så skriver jag om vardagen :) Kul att du tittade in hos mig :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Roligt att ni gillar idén!
  Kram på er sötisar!

  SvaraRadera
 5. Bra tänkt där, att inte ställa upp på en orättvis deal! Sen är jag sjukt sugen på att följa din hudvårdskurs också :)

  SvaraRadera
 6. Roligt att du vill följa El!

  SvaraRadera
 7. Håller helt med dig om att fördelningen av förtjänsten lät ganska orättvist, kanon initiativ att du lägger ut en ändå helt gratis. Tummen upp för dig :)

  SvaraRadera
 8. OOH va spännande ^__^ allt man lär sig nåt från är jue super...har följt din blogg ett tag men detta är min första kommentar hihi

  ha det bra
  Nicole

  SvaraRadera
 9. Doolaly-Nicole - Tack för premiärkommentaren, hoppas det blir fler! :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera