fredag 23 juli 2010

Erbjudande på Clarins hos Campadre

Till och med den 27:e juli kan du shoppa lite Clarins-produkter till 30 % rabatt hos shoppingsajten Campadre. Produkterna i kampanjen är Daily Energizer Cream 193 kr (ord. pris 275 kr), Eye Contour Balm - Dry 242 kr (ord. pris 345 kr), Cleansing Gel 102 kr (ord. pris 145 kr), Moisture Rich Body Lotion 270 kr (ord. pris 385 kr), Beauty Flash Balm 308 kr (ord. pris 385 kr), Relaxing Shower/Bath 195 kr (ord. pris 278 kr). Själv har jag inte testat något från Clarins men jag har hört många som är nöjda med deras produkter. Har du testat något från Clarins och vad tyckte du i så fall?

8 kommentarer:

 1. Nej, har (tyvärr) inte provat ngt från Clarins. Däremot har jag testat att handla från Campadre vilket resulterade i långa mailkonversationer med kundtjänst (dom går inte att nås på telefon) i båda fallen. Dom kunde inte leverera det jag beställt och skyllde båda gångerna på att deras leverantör inte skött sitt. Däremot hade dom inga problem med att ta betalt. Efter lite googlande upptäckte jag att jag långt ifrån är ensam om att råka ut för det här. Verkar vara en regel snarare än ett undantag. När jag efter 3 månader (skulle ha skickats inom 3-5 arbetsdagar enligt hemsidan) väl fick mina varor sa jag upp medlemskapet där. Så en STOR varning för det företaget!

  SvaraRadera
 2. Linda - Neeeej vad tråkigt! Jag har handlat en del därifrån och aldrig haft några problem, men förstår att du sa upp medlemskapet, surt när de inte sköter sig. :(

  SvaraRadera
 3. Ja, det var jättetråkigt. Speciellt eftersom den första beställningen var en födelsedagspresent som då inte kom fram i tid.
  Men jag gillar deras idé, så i framtiden kanske man kan göra ett nytt försök om man får se finare ord om dom på nätet. :)

  Men tur att det gått bra för dig iaf. :)

  SvaraRadera
 4. har testat Clarins och gillar det absolut! men inte såpass att jag köper omigen tror jag.

  SvaraRadera
 5. Linda 1 - Ja, kul idé men det funkar ju bara om de sköter sig, fy skäms på dem!

  Linda 2 - Man har ju sina favoriter som man håller sig till, i alla fall gör jag det... :)

  SvaraRadera
 6. Det var länge sen jag provade Clarins. Multiactive DayCream eller ngt liknande. Gillade den då.

  SvaraRadera
 7. jag gillar verkligen daily energizer rengöringen, den har jag precis köpt mig en ny av. väldigt lite i förpackningen (75 ml, lite för en rengöring tycker jag) men så otroligt dryg! hade min första i ungefär 3½ månad. och luktar gott gör den med! är sugen på ansiktskrämen i samma serie med solskyddsfaktor, men lite pricey för mig just nu.

  SvaraRadera
 8. Fåfängan - Ja den verkar vara poppis! :)

  Thefatandfurious - Ja 75 ml rengöring låter lite, men om den är dryg så kanske det är lagom stort så den inte hinner blir dålig. :)

  SvaraRadera