fredag 16 juli 2010

Nyshoppade budgetalternativ - en hiss och en diss

Jag har länge varit på jakt efter en ny kabuki-borste eftersom den jag har är vass, rivig och fäller tjocka svarta hår som faller ner i min urringning så det ser ut som om jag har hår på bröstet eller så fastnar de i ansiktet så det ser ut som om jag har skägg. Nu har jag i alla fall slagit till på ett budgetalternativ från Viva la Diva för 110 kr efter tips från er kära läsare. Än så länge är jag mycket nöjd med kabukin, den är tät och fin och borsten är mjuka och fina och det blir ett jämnt och fint resultat. Den tappar lite hår men jag hoppas att det bara är nu i början, jag ska dra lite i tofsen för att få bort lösa rackare.

En vattenfast maskara har jag också tänkt köpa länge eftersom de sitter bättre så här i värmeböljan. Jag hade faktiskt tänkt att lyxa till det och kosta på mig någon från Lancôme eftersom de ska vara så bra, men så läste jag ett test av vattenfasta maskaror i ett nummer av DV och då hade denna Shrek-gröna från Nivea fått allra högst betyg. Jag har bara använt den två gånger men än så länge kan jag inte hålla med om det höga betyget, formulan är jättetjock och klumpar sig. Fransarna blir tjocka men med ett väldigt tjockt och tvärt avslut ute i topparna så det ser ut som om fransarna blivit avklippta med sax. Jag ska använda den ett tag nu så kommer det en mer utförlig recension senare.

6 kommentarer:

 1. Tjocka och klumpiga mascaror tar ibland lite tid på sig att "bli bra". Jag brukar torka av överflödig färg på en bit papper. Inte särskilt ekonomiskt men ofta bättre resultat! :)

  SvaraRadera
 2. Hm, konstigt, min nyinköpta nivea-mascara (som jag också köpte efter att ha läst recensioner) är perfekt. Klumpar sig inte och är smidig i konsistensen...du har inte råkat få ett måndagsexemplar? Jag är iaf jättenöjd med min. :)

  SvaraRadera
 3. Malin - Tack för tipset, ska prova och se om vi blir bättre kompisar om ett tag. :)

  Sarajessica - Måndagar är inte min dag, det kanske är så, eller också är jag bara ovan. Jag brukar gilla väldigt lättflytande maskaror, jag ska ge den en chans ett tag så kanske jag får in rätt teknik.

  SvaraRadera
 4. Den kabukin är himla bra för sitt pris!

  SvaraRadera
 5. Har samma kabuki, jättebra! :)

  SvaraRadera
 6. Kerstin - Ja verkligen! Den jag hade innan var svindyr men värdelös så den här känns som ett riktigt kap!

  Makeuponista - Ja den är mjuk och skön och ger fint resultat, än så länge är jag helnöjd!

  SvaraRadera