torsdag 1 juli 2010

Sommarens bonusgåva från Clinique

Om du gillar märket Clinique och har tänkt att handla lite inom den närmsta tiden kan du passa på nu före den 13e juli. Handlar du två produkter från Clinique får du nämligen en bonusgåva på köpet bestående av en svart Lash Power Mascara, ett läppstift i färgen Blushing Nude och ett litet, litet test på masken Turnaround Instant Facial.

Om Cliniques hudvårdsprodukter har jag hört både ris och ros och själv har jag bara testat deras läppstift som jag tycker är mjuka och sköna. Har du testat Cliniques hudvårdsprodukter och vad tyckte du i så fall? Är det ett märke som du kan rekommendera? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i kommentarsfältet, tackelitack!

4 kommentarer:

 1. Fast ska jag vara ärlig så var nog detta den sämsta Clinique-gåvan nånsin. De brukar ju ha många fler produkter i sina gåvor...

  SvaraRadera
 2. Jag är väldigt förtjust i det mesta från Clinique (inte alla rengöringar, men det mesta annat). Både min favvoögonkräm, All about eyes, och en av de bästa dagkrämer jag testat, Superdefense spf 25 (http://skimmerskuggan.blogspot.com/2009/06/recension-clinique-superdefense-spf-25.html), kommer därifrån. Tresteget är också en favorit!

  Just denna gåva tycker jag dock är lite trist, jag är lite mer svårflirtad än så =) Blushing nude är dock ett väldigt fint stift!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar deras All about eyes rich.

  SvaraRadera
 4. Ninni - Åh, jag är inte så inne på Clinique, men fler gratisprylar i paketet låter ju bra. Syrran fick denna gåvan och läppstiftet gillar jag skarpt, deras maskaror ska ju också vara bra men de har jag inte provat själv :)

  Kerstin - Ska genast kolla in din recension! Stiftet tycker jag är jättefint - alldeles lagom med färg och mjukt och skönt! :)

  Belle - Tack för att du delar med dig, den ska jag kolla in! :)

  Kraaaam!

  SvaraRadera