fredag 16 juli 2010

Vattenfast på stranden

Värme och strandliv hela dagarna och sminket känns inte som någon idé att ta på sig, det rinner ju bara av ändå. Men kanske kan de här små dosorna från Smashbox vara något om du trots värmen vill vara lite fin. Skuggorna kan användas antingen som vanlig ögonskugga eller som eyeliner. De är vattenfasta och ska vara lätta att sudda och få sotiga effekter av. Trion Smashbox Untamed Waterproof Shadow Liner Trio (limited edition) på bilden överst finns i två varianter: Exotic - mörk purpur, lila och champagne och Savage - grön, brun och guld. Just nu säljs trion till 75 kr på eleven i stället för 285 kr, snacka om rabatt!

Duon Smashbox Waterproof Shadow Liner Duo på den nedre bilden ingår i det ordinarie sortimentet och finns i flera färgställningar: Cashmere - Brons och beige, Goddess - brungrå och mörklila, Slate - blågrå och blå, Smolder - svart och tenngrå. På eleven kostar duon 250 kr.

6 kommentarer:

 1. Smashboxskuggorna ser jättefina ut! Tack för tipset =)

  SvaraRadera
 2. Jag har testat dem, men tyckte inte de var bra. De sitter inte speciellt bra ens med primer (testade både Urban Decays och Too Faceds varianter. Dessutom är de inte speciellt pigmenterade samt torkade ut väldigt snabbt i asken.

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja jag blev lite sugen att testa när jag såg dem.

  Charlotta - Neeej, vad synd! :(

  SvaraRadera
 4. Hmm... jag har varit inne på att köpa båda vattenfasta eyeliners skuggorna, men jag är lite osäker över färgerna. Annars gillar jag smashbox dom gör grymt bra skuggor så länge det inte är pärlemor. Dom fäster ialf alls på mig, även fast jag har primer.

  Kanske.. kanske inte... Lite sugen

  SvaraRadera
 5. Tikaha - Jag har än så länge inte testat något från Smashbox men är sugen, tycker deras grejer ser fina ut. :)

  SvaraRadera