torsdag 25 februari 2010

Ekologisk hudvård på H&M

Efter att ha sålt kläder av ekologisk bomull ett tag breddar nu H&M sitt eko-sortiment med en egen ekologisk hudvårdsserie. Serien med duschtvål, peeling, bodylotion och handkräm finns i två "smaker" - hallon/melon i rosa förpackningar och lavendel/mint i lila. I serien finns även ett läppbalsam med vaniljsmak och alla produkter är märkta med EcoCert-stämpeln som intygar att ingredienserna som rapsolja, jojobaolja och mandelolja är ekologiskt odlade. Serien släpps någon gång i mars och som vanligt när det gäller H&M är priset även på dessa produkter plånboksvänliga. Jag kommer definitivt hålla ögonen öppna efter dessa produkter och håller tummarna för att H&M kommer att satsa ännu mer på det ekologiska.

Duschtvål 49,50 kr

Bodylotion 49,50 kr

Bodyscrub 49,50 kr

Handkräm 39,50 kr

Läppbalsam 39,50 kr

12 kommentarer:

 1. Najs! Nu är jag inte speciellt förtjust i H&Ms hudvård men de här vill jag testa. Hallon/melon låter som min melodi, bara doften inte är för söt.

  SvaraRadera
 2. Intressant. Det vore kul att veta hur stor % av ingredienserna som är ekologiska.

  SvaraRadera
 3. Hittade hit i dag och har suttit som besatt och läst igenom en massa inlägg från blogg under morgonen, jätebra blogg! Jag undrar bara ifall du känner till någon kräm som osynliggör bristningar? Mina är på magen och är fortfarande röda, finns det ngn mirakelkräm som trollar bort dessa? Vore tacksam för svar, mvh / Aida

  SvaraRadera
 4. Intressant!!! Ecocert har flera nivåer av eko, men härligt att H&M tar ett steg framåt!!
  Önskar dig en underbar fredag!!! Även fast du fått nomeneringar till kreativ blogger, så fick du en av mig också<3
  Kramar Gabriela

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Innehåller produkterna mineralolja och sånt jox?
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Kul att även jätteföretagen plockar fram alternativa ekologiska hudvårdsprodukter. Att H&M släpper den här serien tyder på att efterfrågan på ekologisk hudvård har ÖKAT markant på sistone. Underbart säger jag! Kommer följa detta med spänning. Tänker också recensera de här produkterna när de släpps. Med tanke på prisbilden är jag positiv, men precis som Beleza är min erfarenhet av H&M:s hudvård inte helt superpositiv sen tidigare. Men, hoppas förstås på en förändring.

  SvaraRadera
 7. Hej,
  Jag har nominerat dig till Kreativ Blogger, http://gogreenmakeup.wordpress.com/2010/02/26/kreativ-blogger/

  Spännande att H&M kommer med produkter som dessutom är certifierade av ECOCERT :-)

  SvaraRadera
 8. Tina - Håller med dig om att H&Ms hudvård inte är för rolig, men de här produkterna blev jag allt nyfiken på.

  Sminkjante - Ja det får vi forska vidare i!

  Aida - Roligt att du hittat hit och gillar Kabuki. Någon mirakelkräm finns tyvärr inte, Strivectin lovar ju underverk, men jag vet tyvärr ingen som provat den. Man kan även behandla bristningerna med IPL, en slags laser, så länge de är röda. Lycka till!

  Gabriela - Tack raraste!

  Camilla - Vet inte än, vi får vänta och läsa den fullständiga innehållsförteckningen när produkterna kommit ut till butikerna.

  Ekologisk hudvård - Vi håller tummarna för att den ska vara bra! En bra satsning i alla fall.

  Jeanette - Tack, vad glad jag blev!

  Kerstin - Ja, hoppas de är bra!

  SvaraRadera
 9. Låter spännande! Brukar inte använda H&M:s hudvård annars eftersom den verkar allt annat än bra för huden, men det här är en riktig god nyhet. Ekologisk hudvård till bra priser är alltid välkommet.

  SvaraRadera
 10. Kajsa - Nej inte jag heller, är man hudterapeut går man ju inte direkt till H&M och handlar hudvård i vanliga fall, men de här ska jag i alla fall spana in och se om de kan vara ngt att ha.

  SvaraRadera
 11. Helt klart något som jag ska testa så fort jag kommer över dem. Gillar ekologisk hudvård av många anledningar.

  SvaraRadera