söndag 14 februari 2010

Vintage à la Gwen och Sunshine Cuties

Så här vintage-snygga i sotade ögon och mörka läppar var modellerna för Gwen Stefanis klädmärke L.A.M.B på visningen i New York i veckan. Klädkollektionen är inspirerad av Hollywoods 1930-tal med lite militäriska inslag. För att hitta en matchande makeup till kollektionen sneglades det på och inspirerades av Hollywoods stora stumfilms-
stjärna Clara Bow - Amerikas första sexsymbol och frontfigur för "det glada 20-talet".

Modellerna på visningen hade blek, halvmatt hy och kattlika sotade ögon med en dutt läppglans på mitten av ögonlocket. För att få till den perfekta mörkröda läppfärgen blandades svart och rött läppstift.

Clara BowLite mer oskuldsfulla är Gwens små söta parfymdockor Harajuku Lovers. Den lilla dockfamiljen har utökats med fem stycken somriga Sunshine Cuties. Redo för stranden i bikini och lackade tånaglar släpps de i begränsad upplaga nu i kyliga februari, brr!

6 kommentarer:

 1. Inte alls illa, fast i mitt tycke kom ingen upp i samma skönhetsgrad som Clara Bow själv, men å andra sidan är hon svårslagen :)

  SvaraRadera
 2. Tezz - kan hålla med dig, Clara Bow var en riktig knock out gal!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. dockorna är extremt söta, tyckte de dofterna till harajuku lovers inte va så wow, hoppas dessa doftar bättre ^_^

  SvaraRadera
 5. Doolally - De skulle visst vara lite somriga i dofterna, typ lite friska äpplen och päron. Hoppas de luktar lika gott som de är söta! :)

  SvaraRadera
 6. love love love:D

  fin blogg du har!!
  //Aimee

  SvaraRadera