måndag 22 februari 2010

Kreativ Blogger Award

Sötaste Linda som har bloggen BettieLi och sötaste Fröken Rosa har gett mig utnämningen Kreativ Blogger. Jag blev såå glad att de tänkte på mig och antar utmaningen att berätta sju saker om mig själv.

1. Jag utbildade mig först inom reklam och formgivning och jobbade sedan på en reklambyrå. Efter ett tag kände jag att jag saknade mötet med andra människor och bestämde mig för att sadla om till hudterapeut. Som hudterapeut får jag kombinera det kreativa med att träffa folk.

2. Har nästan bara svarta kläder (kan vara en rest från reklamtiden...). Tänker ibland att jag ska köpa något färgglatt och mönstrat, men sedan står jag där i affären och håller i en svart polotröja ändå...

3. Blev utbränd för ett par år sedan och är fortfarande sjukskriven, bloggen har varit ett sätt för mig att komma tillbaka och få tillbaka lusten för hudterapeut-yrket. Det har varit en lååång väg tillbaka med många bakslag men jag börjar se en ljusning där borta!

4. Är extremt morgontrött.

5. Träffade min man sista året på gymnasiet och är 16 år senare fortfarande väldigt förälskad i honom, tihi! (Är du bra på matte har du kanske vid detta laget räknat ut att jag fyller 35 i år... gulp! Känner mig mer som 25!)

6. Att klämma pormaskar är bland det roligaste jag vet! (Jag vet, det låter helt sjukt, men som hudterapeut får man inte vara äckelmagad).

7. Fyller år 1a april, nej det är inget skämt...


Jag skickar vidare Kreativ Blogger Award till dessa sju sköna bloggar:

Malin - Allt som glittrar är inte swarovski
El, Maria och Karin - El Mika
Therese och Sofia - Heartcore
Tezz - Skönhetsprodukter
Gabriela - Naturkosmetik - Ekologisk hudvård
Sublimt
Ekofin

Klistra in logon och berätta sju saker om dig själv och skicka vidare till sju andra kreativa bloggare genom att lämna en kommentar hos dem.

13 kommentarer:

 1. Tack Emma, jag antar utmaningen :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du finner vägen tillbaka till hudterapeutarbetet och lusten att jobba. Om man bara ser till det du gör här på bloggen är du på rätt väg - men ta det lugnt i din egen takt!
  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Usch va jobbigt med utbrändheten, hoppas du hittar tillbaka! Klämma pormaskar tycker ja oxå e skoj, men bara på mig själv :P

  SvaraRadera
 4. Vad kul att läsa lite mer om dig! Tråkigt med utbrändheten, hoppas du kommer tillbaka snart! Jag har nästa bara svarta kläder jag med, har alltid det när jag sminkar och jobbar på MUS, så då är det smidigt att köpa det, haha =)

  SvaraRadera
 5. Tack så hjätrligt Emma <3 Ta väl hand om dig, det tar tid att läka och tålamod med sig själv är en viktig gåva. Massor av kramar G

  SvaraRadera
 6. Hej,
  jag har nyligen hittat din blogg som ger mig massor av inspiration. Jag är en hudterapeut som liksom du har kommit lite på "avvägar" från yrket, men som nu äntligen insett att det ÄR det jag verkligen vill trots allt. Har aldrig haft en egen salong men är på väg att öppna en. Förhoppningsvis i år.
  Wow säger jag, du ser inte ut att vara en dag över 27! Fantastisk hy! Själv fyller jag 48! Gulp!! Men då har jag iaf. möjlighet att testa om det verkligen finns produkter som bromsar åldrandet :-)
  Kram, Katarina.

  SvaraRadera
 7. Malin - Tack, vad gullig du är!

  Linda - Ja det har varit rejält kämpigt, men nu är jag nog snart på g igen!

  Makeuponista - Svart funkar ju liksom alltid och så är det ingen fara om det åker med en röd strumpa i tvätten! :)

  Gabriela - Tack för de fina orden och kram tillbaka!

  Katarina - Vad roligt att du hittat hit och att du gillar bloggen! Vad spännande med en egen salong, skönt att få vara sin egen och få lägga upp arbetet hur man vill. Hoppas att det kommer gå bra! Jag rodnar och tackar för komplimangen! Hör av dig när du har hittat mirakelkrämen... :) Stort lycka till med din salong!

  Kram och tack till er alla för alla era fina ord!
  //Emma

  SvaraRadera
 8. Just nu tävlar jag ut en ABTRONIC X2 på min blogg! Var med och tävla du med :)

  SvaraRadera
 9. Just nu tävlar jag ut en ABTRONIC X2 i min blogg! Var med och tävla du med :)

  SvaraRadera
 10. Tack för utmärkelsen :) Eftersom vi är tre stycken ska vi fixa ihop ett inlägg som kommer upp lite senare.

  Jag tycker förresten att pormaskar är rätt intressanta även om jag inte är hudterapeut ;)

  SvaraRadera
 11. Va roligt att få veta lite mer om dig :) Jag blev nominerar av Sminkan och Emma P så jag med gjort listan :P

  Tyckte mest om det du skrev om din man, jag är 21 och också gift och känner också att när det gått 20 år så kommer jag fortfarande känna denna kärlek och den kommer vara t.o.m starkare, så härligt! ..
  och det där pormaskar , haha det ÄR kuul :D hihi ..

  ta hand om dig <3

  SvaraRadera
 12. El - Det ska bli skoj att läsa!

  Vanessa - Hoppas att du är lika kär om 20 år! Ta hand om varandra!

  Kram på er!
  //Emma

  SvaraRadera
 13. Tack så mycket, ska ta tag i awarden under helgen :)
  Ha en jättetrevlig helg!

  SvaraRadera