fredag 12 februari 2010

Ladda inför Alla Hjärtans Dag

På söndag är det Alla hjärtans dag och för dig som har en het date som du vill impa lite extra på kommer här lite tips på hur du blir extra fin och oemotståndlig.

Kropp
Lenaste benen får du om du vaxar dem. Vaxa gärna någon dag innan så eventuella irritationer hinner att lugna ner sig. Vare sig du vaxar på salong eller hemma ska du alltid peela huden först för bästa resultat. Om du vaxar hemma kan du ta en titt här för att få lite tips om hur man får ett bra resultat själv, där hittar du också recept om du vill koka eget vax.

Applicera parfym på dina pulspunkter. På pulspunkterna är huden tunn och blodkärlen ytliga vilket gör att parfymen värms upp och frigör dofterna. Pulspunkterna hittar du på handlederna, i armvecken, i ljumskarna, bakom öronen och i knävecken.

För att bli len som en baby om kroppen peelar du huden med en peeling och scrubvante och smörjer sedan in dig med en gosig bodylotion.

Lite glitter i dekolletaget piffar upp urringningen! Nuxe och Carita har sköna glittrande guldoljor som inte kladdar.

Ansikte
Peeling och en efterföljande fuktmask ger hyn en fin lyster och gör kinderna lena, mjuka och lena.

Ögon
Använd franstång för att få riktigt flirtiga fransar. Gå så nära frans-
rötterna som möjligt och kläm till med flera korta tryck. Applicera sedan ett par lager mascara.

Läppar
För att få mjuka kyssvänliga läppar peelar du läpparna. Själv brukar jag alltid gnugga läpparna med en handduk efter duschen. En mild mjuk peeling eller att gnugga läpparna med en tandborste fungerar också bra. Applicera sedan ett kyssäkta läppstift, till exempel Lip Finity från Max Factor. Jag har tyvärr inte provat det på mig själv, men många gånger har jag försökt få bort det från kunders läppar vid ansikts-
behandlingen men fått ge upp efter en stund, det sitter nämligen som berg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar