onsdag 9 juni 2010

Aroma Cleanse Cotton Pads - perfekta på resan

En av mina favoritrengöringar är Aroma Cleansing Water från Decléor. Rengöringen supermild och skonsam för känslig hud och är både rengöring och ansiktsvatten allt i ett. En del med känslig hud har svårt att använda vatten i ansiktet och då är Cleansing Water utmärkt eftersom det bara är att torka av den med lätt fuktade bomullsrondeller eller en Kleenex, avsluta med att badda på Cleansing Water som ett ansiktsvatten för att återfukta och ge huden en skyddande hinna. Cleansing Water finns även som smarta och praktiska engångswipes i mjuk bomull - Aroma Cleanse Cotton Pads, perfekta att ta med på resan!

2 kommentarer:

  1. Jag ÄLSKAR Decleor. Det är det enda märket som jag läängtar tills att få använda varje dag. Precis alla produkterna doftar fantastisk och vid applicering av Aroma Balmen så är jag i himlen. :)

    Önskar bara att det var effektivare mot finnar...nu måste jag använda starkare produkter men längtar till den dag då jag kan återvända till Hydra floral krämen, Aromaessece Neroli, Nattbalsamet och det underbara rosa ansiktsvattnet. Jag ryser :)

    SvaraRadera
  2. Beauty By Tanci - Hoppas att du snart får ordning på hyn igen så du kan gå tillbaka till Decléor, du får sniffa lite i burkarna så länge! :D

    SvaraRadera