fredag 11 juni 2010

Dagens post

Jag var precis ute och vittjade brevlådan och tjoade till av förtjusning när jag såg att jag fått ett pressutskick från REN med deras senaste föryngrande serum Keep Young and Beautiful SH2C Serum. Serumet lovar att hjälpa huden att hålla sig ung och vacker genom att reducera fina linjer, strama upp och stärka huden. Jag ska bara göra slut på det serumet jag har först, sedan ska jag allt testa nyheten och se om jag blir ung och vacker. I brevlådan låg också senaste numret av DV vilket passar alldeles utmärkt eftersom jag ligger nedbäddad i sängen med feber, ont i halsen och med en röst som låter som stora stygga vargen. Kraaaax!

3 kommentarer:

 1. Jag har blivit så besviken på de produkter jag har testat från REN, inte för att de är dåliga men de når liksom inte upp till förväntningarna med tanke på priserna tycker jag. Hoppas detta serum håller vad det lovar för i så fall är jag klart intresserad. :)

  SvaraRadera
 2. Stackars Stora Stygga Vargen! Tur att du fick sånt fint paket =) Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Tina - Jag har bara testat en rengöring och en kräm från REN tidigare. Rengöringen gillade jag skarpt men krämen luktar unk. Hoppas att detta serum är bra, efter en vecka i sängen känns det som om jag behöver bli lite uppstramad. :)

  Kerstin - Tack gulle! :)

  SvaraRadera