tisdag 1 juni 2010

Recension av Lash Stiletto Mascara


Maskaror brukar vara en riktig bakteriehärd så de ska man byta ofta. Jag har som regel att byta en gång i kvartalet, så vid varje årstidsväxling brukar jag skaffa en ny maskara. Nu säger almanackan att det är sommar men temperaturen verkar inte vilja hålla med... brr!

Nu senast har jag använt Mabellines Lash Stiletto Mascara, en maskara som lovar att göra samma sak med ögonfransarna som stilettklackarna gör för benen... Lite långsökt att jämföra ögonfransar med ben kan jag tycka, men lååånga blev de. Färgintensiteten i maskaran är bra och verkligen svart och den ger en blank lite lackartad svart färg. Borsten är jättebra, den är lång men samtidigt ganska smal så man kommer åt nära fransrötterna. Borsten greppar liksom fast fransarna och ger bra med färg. Det nymålade resultatet är jättesnyggt, men efter ett par timmar har jag fullt med svarta smulor under ögonen. På kvällen är den lätt att få bort med ögonmakeup-remover. På mitt vänstra morgontrötta öga har jag Lash Stiletto och det högra som ser ännu mer morgontrött ut är omålat.

Jag gillar verkligen det nymålade resultatet och framför allt den smidiga borsten, men att den smular drar ju så klart ner betyget och gör att jag inte kommer köpa den igen, så det blir bara en 3:a.

Har du provat den och vad tyckte du i så fall? Om du har något tips på någon superbra maskara du tycker att jag ska köpa nästa gång får du gärna dela med dig i kommentarsfältet. Tackelitack!

10 kommentarer:

 1. Du har jättefina fransar med denna mascara. Jag hatade den. Såg inte klok ut, spindelben och hopklibbade fransar blev resultatet för mig.

  SvaraRadera
 2. SminkJante - Åh tack, fransarna håller sig faktiskt fina hela dagen trots att maskaran smular.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag använder just nu en gammal favorit Hypnôse från Lancôme. Den kan man bygga mycket eller lite fransar med. Super härlig och sitter hela dagen, inte en smula någonstans och enkel att få bort med rengöring.

  SvaraRadera
 4. Annelie Eklund3 juni 2010 20:53

  Hej Emma! Jag har hittat en supermascara.
  Jag har köpt Lancomes Léxtreme i över ett år. Det är länge för mig. Jag är lite ombytlig av mig. Lätt att lägga på och sitter hela dagen - utan att smula. Lycka till :)
  Annelie

  SvaraRadera
 5. Helen - Tack för tipset, hade faktiskt tänkt att kolla in någon av Lancôme. :)

  Annelie - Jag litar på dig Annelie, men funkar den till grillning? Tycker vi borde få till en av våra trevliga grillkvällar nu när det äntligen blivit varmt! Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar volymversionen av just den mascaran! Lash Stiletto Volume tror jag väl att den heter och kommer i röd tub med böjd borste :) Den får jag riktiga lösögonfransar av!

  SvaraRadera
 7. Jag gillade också den här mascaran, men tyvärr fällde den så mkt under dagen så det är inget jag kommer köpa igen :(

  SvaraRadera
 8. jag kör lash stiletto volume mascara fast vattenfast den smular inte alls lika mycket och ett plus är att den är vattenfast. Jag brukar testa lite nya mascaror då och då för att se om man hittar någon ny favorit och det är oftast dom allra nyaste som kommer ut på marknaden också. Så ett tips från mig är att testa den nya stiletto mascaran någon gång.

  SvaraRadera
 9. Helena - Tack för tipset!

  SvaraRadera