onsdag 28 juli 2010

"A tiger? In Africa?"

I går var vi i Borås Djurpark och tittade på älgar, björnar, vargar, giraffer, lejon och elefanter, men tigern missade vi, den hade nog gått in och vilat i värmen eller nå't. Jag får titta på den här fina tiger-ögonskugge-paletten istället från Chantecaille. Quaden ovan är en av höstnyheterna som släpps någon gång i augusti, men kan du inte vänta på dessa fyra tigrar finns redan en vit tiger som kompaktpuder, en bronsfärgad tiger som, just det - bronzer och en palett för ögon och kinder på bland annat Nordstrom som skickar till Sverige. 5 % av försäljningen av tigrarna går till fonden TRAFFIC som räddar tigrar och andra utrotningshotade djur. Mjau på er!

(Om du inte är Monty Python-fan eller har en pojkvän som är det och ständigt utropar "A tiger? In Africa?" så fort man nämner ordet tiger kanske du undrar över rubriken... kort sagt Monty Python...)


8 kommentarer:

  1. Vad vackert :)

    Hade ingen aning om att Nordström levererade till Sverige, det var inte bra att du informerade om det ;) Haha nu blir jag nog snart totalt ruinerad!

    SvaraRadera
  2. Chantecailles paletter är så sjukt fina! Attans att de är så dyra =(

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara mönster !

    SvaraRadera
  4. Det här var nåt av det finaste jag sett!!!

    SvaraRadera
  5. Verkligen ovanligt... var hittar du allt Emma?
    Häftigt :-)
    Kram A.

    SvaraRadera
  6. Carina - Ja, det verkar vara ngt nytt, tror inte de gjorde det sist jag kollade... Ja ibland är det tur att vissa, typ Sephora, inte skickar till Sverige, jag hade blivit ruinerad i ett nafs!

    Kerstin - Ja de är galet fina! Och galet dyra!

    Cyt - Ja de är alldeles för fina för att användas!

    Marika - Ja quaden och den vita tigern är fantastiskt vackra.

    A - Sminkradarn är påslagen hela tiden... ;)

    Kram på er!

    SvaraRadera
  7. Quaden ser ju helt underbar ut! Den skulle jag bra gärna lägga vantarna på, även om det skulle skära lite i hjärtat om man satte penseln i den. :-)

    SvaraRadera
  8. Nailtastic - Jag håller med, de är alldeles för fina för att användas...

    SvaraRadera