fredag 19 mars 2010

Längtar till maj...

Suck, längtar till maj... inte bara för att jag är trött på grått snöslask och vill ha vår, utan även för att Sex & The City 2 har premiär i maj! I februari släppte Sarah Jessica Parker sin nya eau de toilette SJP NYC som är inspirerad av hennes rollfigur Carrie Bradshaw och ska vara som "a party in a bottle" med doftnoter som jordgubb, mandarin, mimosa, ros och vanilj. Den galna färgsprakande flaskan är inspirerad av Carries lika galna och färgsprakande garderob och finns i tre olika storlekar. Än så länge kan man bara hitta doften på Macy's, men i maj kommer den att släppas world wide. Visst blir man glad när man ser annonsen och visst längtar man ännu mer efter filmen? Maj, skynda dig, jag vill ha vår, jag vill ha sol, jag vill se film!

5 kommentarer:

 1. Ja, jag ser också fram emot nya filmen! Just nu överlever jag mina köriga jobb-veckor tack vare att Mi lånat ut en SATC-box till mig, jag slukar 3-4 avsnitt varje kväll innan jag somnar :) Perfekta nervarvningen.

  SvaraRadera
 2. El - SATC-boxen är guld, en riktig räddare i nöden! Problemet är bara att det är svårt att sluta titta fast klockan är sen, "bara ett avsnitt till..."

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med, längtar till maj av många anledningar men sol, värme och filmen är de största hållpunkterna på schemat :)

  SvaraRadera
 4. Älska SATC!! Ännu en doft kul kul!!!

  SvaraRadera
 5. Tezz - Åh, värme...

  EmLa - Håller med!

  Kramen!

  SvaraRadera