tisdag 23 mars 2010

Survival kit för nattugglor

Efter en sömnlös natt med vällingkok och "Trollmor" på repeat skriker mina mörka ringar under ögonen efter den här... Benefits låda Confessions Of A Concealoholic är verkligen ett survival kit för trötta småbarnsmammor. Den ursöta lådan i form av en dagbok innehåller allt man kan tänkas behöva för att sminka över och dölja mörka ringar under ögonen och andra skavanker som diverse blemmor och finnar; That Gal - face primer, Erase Paste - krämig concealer för ansikte och ögon, Boi-ing - concealer som kamouflerar mörka ringar under ögonen, Lemon Aid - ögonmakeup-primer som tonar ner röda ögonlock och får makeupen att fästa bättre, Eye Bright - duttas i inre ögonvrån för att få piggare och öppnare blick, i lådan finns också två dubbelpenslar i nylon för perfekt applicering och beskrivningar hur man bäst använder och applicerar produkterna. Lådans innehåll funkar nog även ypperligt för tentapluggande studenter och andra nattugglor.

6 kommentarer:

 1. Nätterna känner jag igen! ;) NÄR ska de sova genom nätterna? Kanske får investera i ett sådant kit så kaaaaanske man ser mindre död ut! ;)

  SvaraRadera
 2. Jag vill också så himla gärna ha denna! Tyvärr hade den inte landat hos Sephora i USA när en kompis handlade till mig där i förra veckan =(

  SvaraRadera
 3. Jag har med mörka ringar under ögonen vart finns denna att köpa ? Ungefär priset ? =)

  SvaraRadera
 4. Sara (wiliams barn barn )24 mars 2010 20:57

  Hejsan jag undrar om du har något bra för mörka ringar under ögonen jag har det och jag är väldigt torr där under så att en concealer smular bara sönder =(
  Så som sagt undrar jag om du har något som döljer mörka ringar. Ha det bra hälsa hampus och din man

  (även jag som skickade som anonym tidigare )

  SvaraRadera
 5. Bella - Visst är den underbar!

  Malin - Önskar mig en hel natts sömn i födelsedagspresent...

  Kerstin - Typiskt, men lyllos dig som har en Sephora-langare, jag är avis!

  Sara - Vad roligt att du tittat in här! Den söta lilla lådan kostar 36 dollar plus frakt och kan beställas från USA på Benefits hemsida. Mitt tips till dig är att testa en flytande concealer, kolla med dem på Kicks, där har de många bra budgetalternativ som passar söta tonåringar som du =)
  Hampus och Tomas hälsar tillbaka, hoppas vi ses snart igen!

  Kram på er!

  SvaraRadera