fredag 12 mars 2010

Nyshoppat

Igår tog jag och Hampus en repa på stan och slank in på Body Shop och gosade lite med deras kabukiborste som är mjuk som en kattunge. Den kabukin jag har är från Youngblood och har svarta riviga hår som lossnar hela tiden så när jag snurrat runt den i fejset en stund ser det ut som om jag har svart skägg, not fun at all! Body Shops kabuki kostar runt 300 kr, vilket jag tycker är lite dyrt för en syntetborste så jag avvaktar lite. Är det någon som provat den och vet om den är bra eller inte?

Sedan släpade jag barnvagnen genom snöblasket och in på Make Up Store där jag smutsade ner deras blanka mörka golv med snösörja... Där köpte jag i alla fall lilla Meteor, en ljus lite beige skugga med skimmer i som passar till nästan alla skuggor. Tydligen är det MUS storsäljare och det kan jag mycket väl förstå för den är fin som snus! I kassan fick jag även syn på det nya numret av deras inspirationsmagasin som låg och glänste så vackert, så den köpte jag med. I vanliga fall kostar den 59 kr, men om man handlar något annat också så får man den för 20 kr, så sann smålänning som jag är kände jag mig mycket nöjd med rabatten!


9 kommentarer:

 1. Åh, Meteor är fin! Jag har också den, men den är trasig...

  Är det just en syntetkabuki du vill ha? Viva la Divas är i get, men den är en riktigt bra budgetvariant.

  SvaraRadera
 2. Jag kan rekommendera Barefaced Beautys eller Tikeis kabuki borste. Syntet, men riktigt mjuka och hårar inte.

  SvaraRadera
 3. Jag har viva la divas kabuki och den är jättemjuk och bra =)
  Kul att du köpte magasinet, det är underbart!

  SvaraRadera
 4. Body Shop's kabuki är jättebra. Jag har haft den i över ett år nu och det märks knappt. Många kabukis blir ju sträva efter ett tag och liksom "fäller"... Min från Body Shop är fortfarande mjuk och fin. Kanske just av den anledningen att det är syntet...? Jag tycker helt klart att den är värd sitt pris i alla fall.
  Mvh Karolina

  SvaraRadera
 5. Kerstin - Det spelar ingen roll, syntet eller äkta, bara den inte rivs och fäller... Tack för tipset, ska kolla in Vivas lilla get, bähä!

  Anonym - Tack för tipset! Ska kolla in dem, hade också tänkt att kolla in TiKeis mineralfoundation.

  Makeuponista - Tack för tipset, jag ska minsann ta en titt på borsten.

  Karolina - Tack för informationen, det låter ju bra.

  Tack för tipsen och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 6. Meteor ser fin ut! Jeg har ikke lagt merke til den før, handler så sjelden på Make Up Store. Ingenting der bruker å friste meg, jeg vet ikke hvorfor. Men jeg har Body Shops kabuki og jeg liker den ikke noe særlig. Ja, den er myk, og den holder formen, men den plukker opp veldig lite produkt, så jeg må jobbe veldig mye med den. Det går raskere å ta på mineralfoundation f.eks, med en bitteliten jeg fikk gratis en gang :) Jeg ville ikke kjøpt den på nytt!

  SvaraRadera
 7. Meteor är ett mycket bra köp! Passar som kombo bannemig till allt:)

  SvaraRadera
 8. Pinch - Tack för dina synpunkter på kabukin!

  Bella - Love it!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 9. vilken underbar blogg du har! jag har isadoras kabuki och den slår alla lite dyrare märkens kabukis. tack för en superblogg jag hittade den idag o håller på att plöja mej igenom den för fullt :)

  malin

  SvaraRadera