lördag 24 april 2010

Utlottning av YSL Touche Eclat

Shoppingsajten Campadre har sponsrat Kabuki med ett ex av super-conceler/highlightern Touche Eclat Radiant Touch från Yves Saint Laurent till utlottning. Touche Eclat är YSL:s storsäljande concealer/highlighter som reflekterar ljus och som döljer mörka ringar under ögonen på ett litet kick! Exemplaret jag fått för utlottning är i färg nr 1, och passar för dig med ljus hudton. Concealern kostar cirka 385 kr i butik så det är ju en väldigt fin och lyxig vinst må jag säga!

Campadre är Sveriges första "private shopping club" och samarbetar med stora varumärken inom bl a mode och skönhet. Man behöver ingen inbjudan till klubben utan det är bara att gå med på deras hemsida. Som medlem får man sedan bra rabatterbjudanden i form av korta kampanjer på olika varumärken.

Om du vill vinna ska du skicka ett mail till kabukibeauty@gmail.com med namn och adress före måndag 26:e april kl 23.59. Jag tänkte samtidigt passa på att göra en liten marknadsundersökning så skriv också i mailet vad du vill se mer av här på Kabuki. Vinnaren dras på tisdag den 27:e och underrättas via mail och här på bloggen. Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar