torsdag 10 december 2009

Friday I'm in love - Rosenseriens Vitaminkur

Under rubriken Friday I'm in love! tipsar jag om mina favoritprodukter. Denna fredag är det Rosenseriens ansiktsmask Vitaminkur som får äran att bli utsedd som favorit. Masken ger huden en ordentlig fukt- närings- och vitaminboost och kan användas två gånger i veckan, gärna över natten för maximal effekt. Masken går efter en stund in ordentligt i huden så det kladdar inte på kudden - me like! Rosenserien är ett svenskt naturkosmetiskt företag som baserar sina produkter på ekologiskt odlad aloe vera-gelé vilket gör att de inte behöver ha så mycket konserveringsmedel i. Även växterna och örterna i produkterna kommer från ekologiska odlingar och vid skörden handplockas de av försiktiga händer. Jag gillar verkligen Rosenseriens produkter men jag tycker det är synd att det är så tråkiga förpackningar, man vill ju gärna ha det lite tjusigt och glättigt i sitt badrumsskåp...

Innehåll:
Aloe vera gelé, vegetabiliskt glycerol, vegetabiliskt squalane (från olivolja), palm-och kokosfettsyra, palmfettsyra, kokosfettglycerider, solrosolja, olivolja, växtfibrer, kamomill, trollhassel, johannesört, A-vitamin, naturlig E-vitamin, C-vitamin, citrusoljor, rosenolja, växtparfym.

Rosenseriens Vitaminkur har en praktisk och hygienisk pumpflaska och kostar cirka 270 kr för 50 ml. Rosenserien finns att köpa i de flesta hälsokostbutiker, för att få testers på produkterna ska man dock vända sig direkt till Rosenserien.

3 kommentarer:

 1. Rosenserien har jättesköna produkter. Deras deo är helt suverän och likaså läppceraten som kommer i jättestora förpackningar och gör under för torra läppar. Men jag håller med - varför så trista förpackningar?

  SvaraRadera
 2. Har knappt testat märket men blir mer och mer sugen :o)

  SvaraRadera
 3. Svar:

  Älskar också deon, har använt den i flera år och är den bästa jag använt! Den förra jag köpte var det dock fel på, trodde först att det var jag som fått någon slags hormonspatt p.g.a. amningen och att det var därför jag svettades kopiöst, frågade på hälsokosten om de visste om Rosenserien ändrat formulan. Det visade sig att en batch blivit förstörd i tillverkningen men råkat skickas ut till butikerna så jag fick en ny och den funkade utmärkt!

  Linda - Testa! Du kommer inte bli besviken! Om du ammar din lilla bebis kan jag rekommendera deon, den är fri från aluminium. Skönt att veta om man ammar och har bebisen hängande i närheten av den regionen hela dagarna. :)

  Kram på er sötisar!

  SvaraRadera