onsdag 16 december 2009

Piggy Paint - allergivänligt nagellack

Är du som jag och tycker det är attans läckert med målade naglar men får huvudvärk av doften och dåligt samvete för miljöns skull? Ta i så fall en titt på Piggy Paints balla färger. Piggy Paint är ett amerikanskt nagellacksmärke som främst riktar sig till barn (vad annars, det är ju amerikanskt...), men passar lika bra för vuxna. Lacken är vatten-
baserade, giftfria, nästintill doftfria och inte allergiframkallande. Piggy Paint har också en remover som är är acetonfri. Den är i stället baserad på naturliga ingredienser som majs-alkohol och aloe vera och ska funka lika bra på vanligt nagellack som på Piggy Paints egna. Eftersom den är baserad på naturliga ingredienser är den även nedbrytbar och är alltså ingen stor miljöbov som vanlig remover.

Färger översta bilden:
Översta raden från vänster: rosa Angels Kisses, rosa Candy Coated, ljusblå Clouds Of Candy, rosa Forever Fancy.
Mellersta raden från vänster: lila Girls Rule, vita Glass Slippers, turkosa Ice Cream Dream, orangea Mac-n-Cheese Please.
Nedersta raden från vänster: svarta Sleepover Polish, röda Sometimes Sweet, blåa Tea Party For Two, silvriga Twinkle Toes.

Lacken kostar 9.99 dollar och finns att köpa på deras hemsida. Själv kan jag definitivt tänka mig att piffa upp tassarna med det turkosa lacket Ice Cream Dream och det lila Girls Rule.


4 kommentarer:

 1. Vilka söta lack, deras hemsida var också skoj att kika på:) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Ja, hemsidan är en story i sig... Ha det gott ni med och grattis igen till den 100e prenumeranten!

  SvaraRadera
 3. Jag har också spanat på de här lacken. De är så söta och har så roliga namn. Har inte köpt något än dock.

  SvaraRadera
 4. Visst är de fina! Namnen är fantastiskt roliga, gillar särskilt namnet Mac-n-Cheese please!

  SvaraRadera