onsdag 9 december 2009

Tyska ekologiska nyheter på Softskin

Webbshopen Softskin som specialiserat sig på ekologisk och naturlig makeup och hudvård har tagit in det tyska hudvårdsmärket i+m naturkosmetik. I+m använder sig endast av ekologiska och naturliga ingredienser och är både vegan- och rättvisemärkt. För att bevara råvarornas aktiva komponenter och naturliga dofter är det viktigt att de är obehandlade och rena, då tas de nyttiga ämnena även upp bättre av huden. Detta har i+m tagit fasta på och alla deras oljor i produkterna kallpressas från ekologiska odlingar för att få maximal effekt. Kallpressningen är något som skiljer i+m från många andra ekologiska hudvårdsmärken. I+m har funnits i 30 år och har under årens genomgått oberoende tester hos tyska Ökotest och tilldelats högsta betyg.

I+m:s sortiment är stort och består av sex olika serier i stilrena snygga flaskor i olika färger för hår, ansikte och kropp. De olika serierna har samma grundkoncept och kan därför kombineras för att tillgodose olika hudtypers behov och smak.
Grön - hårvård.
Blå - doftfri serie för känslig hud och allergiker med produkter för ansikte, kropp och hår.
Vit - ansiktsvård för mogen, normal/torr och kombinerad/acnehy.
Gul - kroppsvård.
Grå - ansikts- och kroppsvård för män.
Orange - ansikts- och kroppsvård för alla åldrar.

Priserna tycker jag är riktigt bra - här är några exempel:
Rengöring Cleansing Milk Avocado Almond 150 ml, 180 kr.
Serum Repair Avocado Hyaluron 30 ml, 275 kr.
Day Cream Avocado Hyaluron 30 ml, 220 kr.
Eye Cream Rich Avocado Argan 15 ml, 299 kr.

Jag blev i alla fall nyfiken på detta märke, kanske dags att fräscha upp skoltyskan och stifta närmare bekantskap med i+m. "Guten tag, Ich habe sauerkraut in meine lederhosen!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar