måndag 21 december 2009

Ja se det snöar...

Jag är barnsligt förtjust i snöglober och fastnar alltid framför snöglobs-
hyllan bland julsakerna i affärerna. Jag blir helt hypnotiserad av de små flingorna som yr runt i ett vackert och juligt litet landskap. Ni kan ju tänka er att jag som är sminknörd och snöglobs-tok blev förtjust i den här rysska gumman som är snöglob och makeupkit i ett! Den söta lilla gumman "Puposka Snowglobe" kommer från det italienska makeup- och hudvårdsmärket Pupa och finns i rött, vitt och blått. Den vita var finast, den här röda ser lite plastig ut, men bilderna på den vita var så pyttesmå så de syntes knappt.Pupa säljer också de här söta små geisha-dockorna "Pupa Kokeshi" som också har makeup inuti sig. To die for!

8 kommentarer:

 1. Underbara!!! Var får man tag i dem?

  SvaraRadera
 2. Vilken snöglob! Den måste du bara få, men hur?
  Mogen kvinna

  SvaraRadera
 3. Wow, underbara! :D

  SvaraRadera
 4. Gud vad söta! Var finns de att köpa?

  SvaraRadera
 5. Visst är de såå söta! De finns att klicka hem från Strawberrynet, http://au.strawberrynet.com/makeup/pupa/?LineId=12815#12815

  Kram på er sötisar!

  SvaraRadera
 6. Jag köpte en pupa-matrioshka i italien förra året för att den var så söt. sminket var helt och hållet värdelöst. Knappt något pigment i skuggorna, fjortis-glittrigt gloss och dessutom smulade det runt på tallrikarna bara man vidrörde dockan så allt blev ett enda gegg. gick inte att använda. Jag hade kunnat köpa en riktig matrioshka för pengarna istället. just sayin.

  SvaraRadera