fredag 4 december 2009

Skumkatastrof...

Apropå mitt tidigare inlägg om badet så kom jag att tänka på en skumrelaterad incident som inträffade när jag jobbade på ett spa. Jag hade sett i bokningen att jag skulle göra en badbehandling på en karl och hade lite ångest för det. Baden genomfördes nämligen "in the nude" för kunden och jag var alltid lite stressad över att skummet inte skulle täcka vissa manliga delar tillräckligt, så när jag förberedde badet så hällde jag i extra mycket skum och löddrade till det lagom mycket. Kunden kröp så ner i badet medan jag höll upp en handduk som skydd och tittade bort (jag lovar, inget smygtittande). Sedan rengjorde jag kundens ansikte och gav ansiktsmassage. Efter ansiktsmassagen var det dags att pensla på ansiktsmasken och sätta på bubblorna och jetmassagen och lämna kunden ifred en stund. När jag kom tillbaka efter en kvart hade jetmotorerna i badet löddrat till badskummet lite mer än jag tänkt - skummet var cirka en och en halv meter högt!

6 kommentarer:

 1. *hihi* Det har hänt på vårt spa också, men då kom bubblorna ut i hallen och berättade att det var för mycket! ;)
  En annan gång råkade jag sätta på jetstrålarna innan vattnet täckte dem.. blött på väggen minsann! Man är otroligt tankspridd ibland!

  SvaraRadera
 2. haha, så det kan gå.. Vad sa kunden då? :)

  SvaraRadera
 3. Svar:

  Malin - Ha, ha! Bubblor ända ut i hallen! En sådan jetstrålsincident har jag också varit med om, en arbetskamrat gjorde likadant och hade dörren öppen och fick några perfekta 5-meters jetstrålar ut i väntrummet där några något förvånade kunder satt.

  Linda - Han undrade om det skulle vara så, jag intygade att det var exakt så det skulle gå till! Man får ju liksom låtsas att man gjort rätt! :)

  Kram på er sötisar!

  SvaraRadera
 4. va kul att du också ska på Depeche! Började gilla do kring 1993..De ä ju bara så bäst.!
  Sett dom förut?

  SvaraRadera
 5. Hej Garderobsgrubbel!
  Jag har varit Depeche-fan sedan -84 då jag var 9 år och Master and Servant kom och jag blev dökär i Dave! Jag har sett dem två gånger förut, Scandinavium -98 tror jag det var och Stockholms stadium 2006. Ska bli kul att se dem igen!
  Kramen!

  SvaraRadera