söndag 6 december 2009

Julklappstips till pojkvännen

Nu har Ole Henriksen, som för övrigt är ett av mina favoritmärken, kommit med ett gift set för män. Självklart kan tjejer använda produkterna med! Lådan innehåller den härligt löddrande rengöringen On the go cleanser, peelingen Walnut complexion scrub som gör huden sammetslen om man inte ätit upp det underbart doftande innehållet i burken först, fuktcremen Sheer transformation som passar alla hudtyper och schampot Natural hair wash. Boxen kostar 935 kr men har ett värde på 1412 kr och finns hos lite olika nätshoppar, såg att om man handlade produkter från Ole Henriksen för minst 500 kr på Söderfin så fick man en 59 ml On the go cleanser och en 59 ml Pick me up face tonic i en liten necessär som gåva. Ett tips är att ge lådan till pojkvännen/mannen i julklapp och snylta själv i burkarna!

6 kommentarer:

 1. Jag är själv så himla nyfiken på OH's hudvård men har hittills tyckt att de är något för dyra för min plånbok sen jag blev arbetslös.

  Har du bra erfarenheter av märket? Är de prisvärda?

  SvaraRadera
 2. Ole Henriksens produkter har jag just nu - så nöjd med dem! Att köpa dem till sambon är att kasta pengarna i sjön ;)

  SvaraRadera
 3. Svar
  Tina - Oles grejer är underbara - jättesköna och har en underbar doft, men jag håller med, de är tokdyra! Om du är nyfiken finns det flera prisvärda små kit med småförpackningar så kan du testa lite och se vad du tycker.

  Malin - roligt att du är nöjd! Vilka produkter använder du?

  Kram på er sötisar!

  SvaraRadera
 4. Let's see.. jag har:
  Apricot cleansing lotion - jag gillar att ha bara EN rengöring till ansikte som även tar make up!
  African red tea mist - ansiktsvatten på sprayflaska - me like. Lite slösaktig kanske, men jag använder den även när jag lägger make up för att hålla huden fuktad :)
  New Beginning scrub - bra för känslig hy. Däremot är jag en sån som vill "känna" en peeling så den känns lite för klen, men funkar givetvis ändå. Föredrar "vassa" enzymmasker!
  Blue/blackberry enzyme mask - den här känner man verkligen att den jobbar när mden läggs på. sticker lite, men lägger sig fort. Går att sova med utan att skrämma sambon! ;)
  Skin insulation cream - bra till mitt torra och trötta tryne nu på vintern. Känns som den bryr sig om mitt lilla ansikte :)

  Nu blev det nästan en bibel, det var inte meningen!

  Jag har även On the go cleanser och Pick me up tonic i reseförpackning.

  Inte det minsta beroende.. ;)

  Egentligen ville jag ha ännu mer.. jag gillar verkligen Red african tea-serien, men ekonomin sa stopp!

  SvaraRadera
 5. Tack för svaret! :)
  Ja kiten brukar ju vara billigare men jag är nog lite rädd för att bli fast i OH-träsket haha och DÅ blir det dyrt. ;)

  SvaraRadera
 6. Svar:
  Malin - Apricot Cleanser är en storfavorit hos mig!

  Tina - man fastnar liksom lätt i det där träsket...

  Kram på er!
  Emma

  SvaraRadera