söndag 15 augusti 2010

Chanel Paradoxal

Den här vackra lilla flaskan står syrran på kölista för att få lägga tassarna på. 509 Paradoxal är Chanels nya It-lack i mörkt lila med grå skiftningar som snart släpps i Sverige. Som vanligt när Chanel släpper ett nytt limiterat säsongslack är det en riktig hype kring det långt i förväg och kölistorna för att få köpa det fylls på vid sminkdiskarna. Chanels limiterade lacker brukar vara riktiga trendsetters och när den mintgröna Jade kom förra hösten var budgetmärkena snabba med att ta fram egna versioner. Så misströsta inte allt för mycket om du inte får tag i ett eget Paradoxal, antingen inväntar du kopiorna eller också kommer lacket med all säkerhet, precis som sin senaste föregångare den taupefärgade Particulière, snart att dyka upp på E-Bay och Tradera, men räkna då med att få betala fullpris eller till och med ännu mer.

9 kommentarer:

 1. Jag inväntar nog kopiorna, tror nästan att GOSH redan har en dupe till den faktiskt.. :)

  SvaraRadera
 2. Tror att det blir väldigt svårt att kopiera den här färgen, för den förändras en del beroende på ljuset.

  Jag fick min Chanel Paradoxal i Juni :) har bilder på den i min blogg. Bilder tagna i olika ljus.

  Hoppas att din syster får ett exemplar, annars kan hon och du passa att chansa att ni vinner min önsketävling som pågår just nu.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle inte tacka nej till ett sådant tjusigt lack, men jag tycker nog att det är för dyrt för att köpa till mig själv...

  SvaraRadera
 4. Honi - Då får vi minsann kolla in GOSH! Tack för tipset!

  Carina - Ja jag såg bilderna på din blogg, sååå snyggt på! Det är ingen dålig önsketävling du bjuder på, ska minsann fundera ut något skoj att önska mig! :)

  Kerstin - Håller med, lite för dyrt för att köpa själv så jag har tänkt kidnappa syrrans! Moahaha! :D

  SvaraRadera
 5. Jag säger: Lycka till! :)

  SvaraRadera
 6. Sofia - Ha, ha! Jag smyger mig in när du sover och kidnappar det och Disintegration-skivan! Mooahahahaaa!

  Vanessa - Ja, rackarns snyggt! :)

  SvaraRadera
 7. det ser snyggt ut men skulle inte lägga någon större summa på det...inväntar hellre kopior :D chanéls läppstift däremot kan jag nog lägga lite cash på :P ett lyxigt läppstift är det bara något speciellt med...

  SvaraRadera
 8. Linda - Åh ett Chanel-stift skulle man ha! :)

  SvaraRadera