fredag 13 augusti 2010

Glittrande glad!

Häromdagen blev jag glittrande glad när jag fick en Sparkling Award av raraste Kerstin som har den fina bloggen Skimmerskuggan. Kerstin bjuder alltid på fina EOTD:s (eye of the day), swatchar på allsköns vackra skuggor och delar med sig av sina shoppingfynd och recenserar produkter.

Idag fick jag en till Sparkling Award av söta Tina på bloggen Beleza och blev lika glad igen. Tina visar alltid fina FOTD:s (face of the day), skriver utförliga produktrecensioner och visar fina sminknyheter och shoppingfynd.

Med Sparkling Award hör det till att man ska berätta lite om vad man själv uppskattar och gillar med sin egen blogg och sedan skicka awarden vidare. När jag jobbade som hudterapeut (är numera långtidssjuksriven på grund av utbrändhet och magproblem) älskade jag att berätta för och informera kunderna om huden och de olika produkterna och vad de innehöll och gjorde för nytta på huden. Jag tycker det är jätteroligt att jag kunnat förflytta en del av det jag älskar med hudterapeutyrket till bloggen samtidigt som jag får utlopp för min skrivarglädje. Jättekul att höra att ni gillar det!


Själv skulle jag vilja ge en Sparkling Award till dessa sköna bloggtjejer:

- Heidi som har bloggen SpaBanken som guidar oss genom världens olika lyxiga spaanläggningar och undergörande behandlingar. Jag är inte så lite avis på hennes resor, vistelser och behandlingar på all världens skönhetspalats.

- Josephine som har den fina bloggen Makeuponista. Josephine bjuder alltid på fina EOTD:s, bra sminktips, superbra tutorials och recensioner. En riktigt bra inspirationsblogg!

- Lisa som har den supersnygga bloggen Rugby Beauty. Lisa delar inte bara med sig av sina snygga nagellack, sminkbilder och funderingar, hon har också beautyblogg-världens snyggaste foton, en riktig fröjd för ögat! Lisa får alltid en bild på ett nagellack eller en ögonskugga till ett riktigt konstverk! Keep up the good work!

Kram på er alla!

2 kommentarer:

  1. Tack snälla söta, ska lägga upp min så fort jag kan. Tack! :)

    SvaraRadera
  2. Makeuponista - Varsågod raring! :)

    SvaraRadera