söndag 22 augusti 2010

Face of the day - SöndagslunkLillprinsen har somnat och jag softar i soffan framför "How I met your mother". Så här ser jag ut idag. Skuggorna jag använt är från Make Up Stores lilla TriBrow - en matt trio med svart, brunt och beige som ska blandas för att få rätt nyans till ögonbrynen, men jag tycker att den är helt suverän även till ögonen.

Bas
Foundation: Liquid Mineral Foundation från Youngblood som är ganska tunt täckande, därför blandade jag den i handen med lite av min mineralpuderfoundation från samma märke så blir den lite tjockare och mer täckande.

Concealer: Touche Éclat från YSL under ögonen och lite duttedutt här och var.

Rouge: Power från MUS

Puder: Löspuder från Joe Blasco för att fixera och ge en sidenmatt yta.


Ögon
Jag började med att fixa brynen genom att dutta lite med en hård snedställd borste i den svarta skuggan i TriBrow och sedan i den bruna.

Lumenes primer lade jag över hela locket så att skuggorna får bättre fäste och gör så att färgerna blir skarpare. Det är inte mycket kvar i tuben så jag har som ni ser nedan fått klippa upp den, snart dags att köpa ny.

Den ljusa skuggan Chiffon från Face lade jag i inre ögonvrån både på ögonlocket och under ögat.

Sedan lade jag den ljusaste i TriBrow över hela locket. Den bruna i TriBrow lade jag i globen, på yttre delen av ögonlocket och längs undre fransraden. Sedan lade jag en mörkbrun kajal, Dark Chocolate längs övre fransraden och suddade den och fixerade den med den bruna i TriBrow.

Sist fick fransarna en omgång med Extreme Resist maskara från Nivea.


Läppar
Läpparna målade jag med den ljusbrun-rosa-nude Sheer Joy i läppkitet från ID som ni ser nedan, Sheer Joy är den som är längst till höger i kitet.


10 kommentarer:

 1. Supervackra du!!!
  Vilken snygg make!
  Kram A

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint! Så naturligt, framhäver verkligen dina ögon!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin eotd! Bilderna är fantastiskt bra!

  SvaraRadera
 4. Vad fin du är! :D

  SvaraRadera
 5. A - Asch då! *Rodnar*

  Ninni - Tackelitack!

  Kerstin - Tack, men jag känner mig ju sååå töntig när jag fotar mig själv. Maken erbjuder sig att fota ibland men då skäms jag ihjäl!!!

  Makeuponista - Tack, det är du med raring!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Mycket fint och naturligt!

  SvaraRadera
 7. Wow vad fin du är! Supersnygg sminkning i all sin enkelhet.

  SvaraRadera
 8. Jag har en budgetvariant av "tribrow" nämligen en från Viva La Diva, den använder jag på samma sätt. Funkar superbra som naturell vardags-make! :)
  Ha en go helg, tjejen!
  Kramar!

  SvaraRadera
 9. Malin - Go helg till dig med! :)

  SvaraRadera