fredag 27 augusti 2010

Samlarobjekt från DiorAtt vintageplagg från Dior blivit samlarobjekt är inget nytt men nu släpper Dior en ögonskuggepalett i en mycket liten upplaga som också antas få samlarvärde. Upplagan är så liten att varje palett är numrerad. Paletten kallas Tailleur Bar och det vackra motivet är baserat på en originalskiss från 1947 föreställande nyckelplagget i Diors trendsettande kollektion som kom att kallas The New Look. The New Look var precis som namnet antyder något helt nytt - nu skulle de kvinnliga formerna framhävas och kläderna fick en smal midja, markerad byst och höfter och mycket vidd i kjolen.

Med paletten kommer förutom ett eget nummer också instruktioner om hur färgerna ska läggas, men frågan är om någon verkligen kommer att sätta penseln i den...

7 kommentarer:

 1. Hjälp, vad fint!!

  PS. Jag filar på de sju "svaren" =) DS.

  SvaraRadera
 2. Den hade jag låst in i ett bankfack och tagit fram när den började mögla ;)

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja jag höll på att svimma när jag såg den! :)

  Malin - Bra idé! :)

  SvaraRadera
 4. Den hade jag aldrig vågat sätta en pensel i. hade nog gjort som malin och låst in den :p

  SvaraRadera
 5. Honi - Ja jag håller med er! :)

  SvaraRadera
 6. Åhhh den vill jag ha. Så läcker att man nästan skulle kunna rama in den ;) Knäppt eller hur... hihi börjar nog bli lite tokig när det gäller smink.

  Konstigt att Diortjejerna i Buckhead inte nämnde den nu när jag träffade deras Makeupartist i torsdags, tror jag det var.

  Kanske skuggan inte än är på väg ut i butiker, eller så kanske den enbart kommer att sälja i en butik per land eller liknande.

  SvaraRadera
 7. Carina - Ja den är verkligen ett litet konstverk! Jag tror att den säljs exklusivt på Neiman Marcus i USA, på Selfridges i London och på Holt Renfrew i Canada.

  SvaraRadera