torsdag 12 augusti 2010

Dags att testa Clinique

Idag kom vår vresiga brevbärare med ett fint paket till mig från Clinique. För ett tag sedan köpte jag ju lite Cliniqueprodukter till min mamma. Min mamma har rosacea och har länge använt Exuviance produkter men ville nu testa något annat. Efter lite tips från er läsare och andra med rosacea tänkte jag att Cliniques serie Redness Solutions kanske skulle passa så jag köpte ett litet startkit till henne.

Jag brukar bara tipsa om och använda produkter som jag har jobbat med och har utbildning på och Clinique vet jag inte alls så mycket om. Därför mailade jag Clinique och frågade om jag kunde få lite info om produkterna, vad de innehåller och hur de ska användas. Rara Bea Maria på Clinique Nordic mailade då över en hel bunt med info som jag nu ska kolla igenom och så skickade hon hela Redness Solution-serien till mig så jag också kan prova, hur gulligt som helst!

Jag återkommer med rapport och recension när jag använt produkterna ett tag och när jag sett hur mammas rosacea påverkats av dem, så håll utkik!

8 kommentarer:

 1. Vilket fint paket! Det ska bli så spännande att höra vad du tycker!

  SvaraRadera
 2. Oh så snällt av henne :) Blir kul att se vad du tycker!

  SvaraRadera
 3. Vad de är rara på Clinique. Hoppas de passar din mamma.

  Du har fått en award av mig. :)
  http://beleza.blogg.se/2010/august/sparkling-award.html

  SvaraRadera
 4. Kerstin - Ja det ska bli skoj att testa något nytt och okänt!

  Honi - Ja jättegulligt!

  Tina - Ja verkligen jätterara! Jag hoppas att mamma blir nöjd och att de kommer att hjälpa henne. Tack så hemskt mycket för awarden, jag blev glittrande glad! :D

  Kram på er!

  SvaraRadera
 5. hej :)

  jag är så himla nyfiken på dem produkterna.. hur funkar dem? har du märkt någon skillnad än? :) tacksam för ett svar!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Neli - Har tyvärr inte börjat med dem än, det är lite, lite kvar i mina gamla burkar och flaskor. Recension kommer, jag lovar. :)

  SvaraRadera
 7. Hittar inte recensionen på dessa produkter :(

  SvaraRadera
 8. Carina - Har lite lite kvar i burkarna, tänkte skriva ihop något inom kort, men jag kan avslöja redan nu att jag är positivt överraskad. :)

  SvaraRadera