lördag 1 maj 2010

Charlotte önskar tips på ögoncreme

Hej!
Undrar om du kan hjälpa mig att hitta en bra ögonkräm. Är 37 år och rynkorna börjar att dyka upp. Vore spännande att höra vad du rekommenderar.

Mvh Charlotte

.............................................................................

Hej Charlotte!
Tack för din fråga, vad roligt att du hittat hit!

Jag håller just nu på att testa ögongcremen Time Arreste Eye Serum från Dr Brandt och den är den bästa jag någonsin provat. Jag är 35 år och har lite torrhetslinjer och andra (hrmpf!) linjer runt ögonen och nu efter cirka två månaders användning tycker jag definitivt att de blivit mindre synliga och huden känns återfuktad. Jag är väldigt känslig i huden och krämen svider dock en stund på mig. Det andra negativa är priset, den är svindyr men funkar. Fullständig recension kommer inom kort.

Decléors ögoncreme i Vitaroma-serien tycker jag också är bra.

Kerstin Florian har också sköna ögoncremer. Skönast är den i Caviar-serien, men den är dyr som snus.

Innan du köper någon tycker jag att du ska gå och känna lite på den. Jag är väldigt kinkig när det gäller ögoncremer och söker rätt konsistens och helst ska den ju ha en mirakeleffekt med... Ögoncremer i geléform tycker jag kan kännas sköna och uppstramande, men de brukar däremot vara helt omöjliga att sminka ovanpå.

Ha det gott!

Vänliga hälsningar från Emma, hudterapeut


P.S. Om du som läsare vet någon annan bra ögoncreme som verkligen funkar får du gärna tipsa i kommentarsfältet! Tackelitack! /Emma

3 kommentarer:

  1. Sv: Okej, tack! :)
    Någon speciell färg som du skulle vilja ser mer av?

    SvaraRadera
  2. Andréa - Hmm, lila!

    Glam o Fläsk - Varsågod! Kabuki till eder tjänst! :)

    SvaraRadera