fredag 21 maj 2010

Rosaceatips efterlyses!

Jag fick en så fin kommentar av Hanna i kommentarsfältet till gårdagens inlägg om rosacea där hon tipsade om att havtornsolja både invärtes och utvärtes har hjälpt hennes rosacea och att Makeup Cosmetics mineralsmink fungerar bra för henne. Jag tänkte därför efterlysa lite fler tips på hur ni som har rosacea får bukt med era besvär, det är ju ni som är de verkliga experterna! Lämna en kommentar i kommentarsfältet, tackelitack!

5 kommentarer:

 1. har rosacea & för mig funkar hudvård från kanebo sensai silk-serien, makeup från youngblood (deras liquid foundation) samt frisk luft & minimalt m stress! använder även finacea gel (receptbelagt) men enbart nattetid ett tunt lager - har gjort underverk m min katastrofala feta, röda, acnehy ;)

  SvaraRadera
 2. I've rosacea too, and find that my skin is better when I drink enough water, and when I make sure the house is ventilated enough - a warm room with plenty of people with no air AND candles will make my skin feel bad for days.

  SvaraRadera
 3. Anonym och Pinch - Tack för att ni delar med er!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag har haft rosacea och det enda som hjälpte mig var att gå till en huddoktor. Där fick jag tetralysal tillsammans med en kräm som jag inte minns namnet på, kan ha varit finacea?. Det hjälpte med en gång och sen dess har jag aldrig fått tillbaka det.

  Mvh
  Maria

  SvaraRadera
 5. Maria - Vad skönt att höra att det lugnat ner sig!

  SvaraRadera