söndag 2 maj 2010

Tävla om superlyxiga priser!

Campadre.com drar nu igång en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 21 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldraskap och livsstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till win@campadre.com och ange där att du hittade tävlingen på Kabuki. Maila gärna alla länkar på samma gång och inte en i taget.

Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här.
Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till Campadre att vinna.

Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får deras nyhetsbrev.

Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till Campadre.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och Kabuki!

Ledtråd - Kabukis pusselbit med Campadres logo i hittar du i ett gammalt inlägg, så sätt i gång och leta! Lycka till!

2 kommentarer: